sex hikaye

Béla Tímár

 

actor, director

Filmography

actor
 
1985 Egy lócsiszár virágvasárnapja
Skatulyácska királykisasszony
1984 Offenbach: Hoffmann meséi
Ágacska
1983 Napos oldal
1979 Tévedések vígjátéka
1978 Keménykalap és krumpliorr
A Zebegényiek
1977 Illetlenek
Peer Gynt
1975 A járvány
Othello
1974 Sosem lehet tudni
Lóvá tett lovagok
director
 
1984 Ágacska

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family children adventure
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu