sex hikaye

Mária Varga

 

actor

Filmography

actor
 
2010 Team Building
2001 Vörösmarty Mihály: Csongor és Tünde
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja
1993 Csetepaté Chioggiában
1989 Látogató a végtelenből
Kastély csillagfényben
Erdély aranykora
1987 Miss Arizona
A Pacsirta
Kiáltás és kiáltás
Hol volt, hol nem volt
1985 A vén bakancsos és fia, a huszár
Idő van
A nagymama
1977 Kossuth vagy Széchenyi?
Anyegin
Csiky Gergely: Buborékok
A balkáni gerle
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama theatre play
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu