sex hikaye

József Böjte

 

director, producer, screenwriter

Filmography

director
 
2011 Freskófalu legendája - Bódvalenke 2009-2011
2009 A szürrealizmus esperese
2004 Hova vigyelek?
2001 Lagzi
1999 Árvíz 1998
Magyarország Európa szívében
Honvédcsaták
1998 Magyarok a világ csataterein
Magyar ünnep 1848
1996 Ezredév I-III.
Íme hát...
Zöld az erdő, zöld a hegy is, a szerencse jön is megy is...
1994 Esélythozó ember
Katonafilm-fesztivál
Lúdas Matyi
Debreceni Katonazenekari Fesztivál
Az európai katonák között
Kövek üzenete
A feladat
A nyitás alapítványa
Én, László király
Őrizzük, védjük
Szabadon
Magyar dillemák
Magyarország tájai
1993 A levegő lovagjai
Léggömb a kastélyablakból
Magyarország
Nemzetközi légiparádé
A szél és a víz szerelmesei
Taszár 1992
Kard helyett pennával
Repülös veteránok
1992 Erdély harangjai
Tiszt, tisztség, tisztesség
Antigoné
Debreceni Katonazenekari Fesztivál
A nagy folyó mentén
A helység kalapácsa
Európai katonák között: a belga haditengerészek
1991 Zalkásokkal görög és török földön
Taszári repülősnap
Fejedelem a változó Európában
Férfiének
Emlékmű töredékekből
Bánffyhunyadi passió
Vendégségben a tündérkertben
Mátyás királyról legendák nélkül
Erdély egymásra szakadt századai
Légi balett
Debreceni Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál
1989 "Fegyvert, s vitézt énekelek"
1988 Vigyél magaddal...
Tehetségek mundérban
Irányított szabadidő több ülésben
"Kizáró ok..."
Mit akar ez az ember
1987 Produkcióóóó
Én is építettem...
Mozdulj! Gyerünk!
1986 Elég jó vagyok
Emberhez méltó
1985 Sensei
Repülős fiókák
Hungaria, Európa rejtett kincse
Fekete gyöngyök
producer
 
1996 Temetetlen holtak
Íme hát...
Zöld az erdő, zöld a hegy is, a szerencse jön is megy is...
screenwriter
 
2009 A szürrealizmus esperese
Fekete gyöngyök
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Nyika Jancsó - director of photography  (7)
István Kozma - director of photography  (5)
Miklós Jancsó - director  (4)
Miklós Gurbán - director of photography  (3)
Péter Vékás - director of photography  (3)
Péter Jankura - director of photography  (2)
Zsuzsa Csákány - editor  (2)
Balázs Báder - editor  (1)
Balázs Márton - director of photography  (1)
Csaba Forgó - production manager  (1)

Genres

family educational portrait dance music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu