sex hikaye

József Böjte

 

director, producer, screenwriter

Filmography

director
 
2011 Freskófalu legendája - Bódvalenke 2009-2011
2009 A szürrealizmus esperese
2004 Hova vigyelek?
2001 Lagzi
1999 Honvédcsaták
Árvíz 1998
Magyarország Európa szívében
1998 Magyar ünnep 1848
Magyarok a világ csataterein
1996 Ezredév I-III.
Íme hát...
Zöld az erdő, zöld a hegy is, a szerencse jön is megy is...
1994 Szabadon
Magyar dillemák
Magyarország tájai
Esélythozó ember
Katonafilm-fesztivál
Lúdas Matyi
Debreceni Katonazenekari Fesztivál
Az európai katonák között
Kövek üzenete
A feladat
A nyitás alapítványa
Én, László király
Őrizzük, védjük
1993 Kard helyett pennával
Repülös veteránok
A levegő lovagjai
Léggömb a kastélyablakból
Magyarország
Nemzetközi légiparádé
A szél és a víz szerelmesei
Taszár 1992
1992 Európai katonák között: a belga haditengerészek
Erdély harangjai
Tiszt, tisztség, tisztesség
Antigoné
Debreceni Katonazenekari Fesztivál
A nagy folyó mentén
A helység kalapácsa
1991 Erdély egymásra szakadt századai
Légi balett
Debreceni Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál
Zalkásokkal görög és török földön
Taszári repülősnap
Fejedelem a változó Európában
Férfiének
Emlékmű töredékekből
Bánffyhunyadi passió
Vendégségben a tündérkertben
Mátyás királyról legendák nélkül
1989 "Fegyvert, s vitézt énekelek"
1988 "Kizáró ok..."
Mit akar ez az ember
Vigyél magaddal...
Tehetségek mundérban
Irányított szabadidő több ülésben
1987 Mozdulj! Gyerünk!
Produkcióóóó
Én is építettem...
1986 Elég jó vagyok
Emberhez méltó
1985 Repülős fiókák
Sensei
Hungaria, Európa rejtett kincse
Fekete gyöngyök
producer
 
1996 Zöld az erdő, zöld a hegy is, a szerencse jön is megy is...
Temetetlen holtak
Íme hát...
screenwriter
 
2009 A szürrealizmus esperese
Fekete gyöngyök
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Nyika Jancsó - director of photography  (7)
István Kozma - director of photography  (5)
Miklós Jancsó - director  (4)
Miklós Gurbán - director of photography  (3)
Péter Vékás - director of photography  (3)
Péter Jankura - director of photography  (2)
Zsuzsa Csákány - editor  (2)
Balázs Báder - editor  (1)
Balázs Márton - director of photography  (1)
Csaba Forgó - production manager  (1)

Genres

family educational portrait dance music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu