sex hikaye

Balázs Márton

 

director of photography, director, screenwriter

Filmography

director of photography
 
2008 Valami Amerika 2
Fordítva
2007 Buhera mátrix
2006 Idegölő
Kútfejek
Tibor vagyok, de hódítani akarok
2005 Oldalbordák
2004 Montecarlo!
Világszám!
2000 Kvartett
1998 Hajtás
1997 Félédes krimi
Kellemetlenség
1996 Alkotmány utca 8.
Ezredév I-III.
Trapéz
Terka és Lujzi
Magyar elsők
director
 
1997 Félédes krimi
1996 Terka és Lujzi
screenwriter
 
1996 Trapéz

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

action drama educational experimental comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu