sex hikaye

Gábor Kálomista

 

producer, co-producer, director

Filmography

producer
 
2013 Coming out
2010 Zimmer Feri 2.
2009 Szíven szúrt ország
2008 Majdnem szűz
Zsaruvér és csigavér 3: A szerencse fia
Immigrants - Jóska menni Amerika
Kaméleon
2007 Zuhanórepülés
Buhera mátrix
2006 A Herceg haladéka
Tibor vagyok, de hódítani akarok
Idegölő
2005 Csudafilm
Csak szex és más semmi
2003 Apám beájulna
2002 Sobri - Betyárfilm
2001 Vakvagányok
Hamvadó cigarettavég
2000 Cseh Tamás film
1998 Ámbár tanár úr
6:3 avagy, játszd újra Tutti
Veszettek
co-producer
 
2001 Valami Amerika
director
 
2009 Szíven szúrt ország
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Mano Csillag - editor  (8)
Piroska Molnár - actor  (5)
Sándor Csányi - actor  (5)
András Kern - actor  (4)
Gábor Reviczky - actor  (4)
György Sánta - producer  (4)
Győző Szabó - actor  (4)
Károly Gesztesi - actor  (4)
Péter Tímár - director  (4)
Réka Divinyi - screenwriter  (4)

Genres

action drama fiction crime romantic satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu