sex hikaye

István Velenczey

 

actor, contributor

Biography

1943 - 1947 Színművészeti Akadémián végzett 1951 - 1953 között a kecskeméti Katona József Színház igazgatója 1967 - 1983-ig a Nemzeti Színház társulatának a tagja 1985 - ig a Józsefvárosi Színházban játszott Díj: 1984 - ben Jászai Mari-díjjal ismerték el

Filmography

actor
 
1986 A varázsló álma
Földi kacaj
1984 Megbízható úriember
1981 Nagyvizit
1979 Szakonyi Károly: Hongkongi paróka
1978 Ibsen: A nép ellensége
1974 Pokol-Inferno
1972 Felhőfejes
Holló a hollónak
Szerelmespár
1967 Tanulmány a nőkről
1964 Hókirálynő
Az én kortársaim I.
1961 Két félidő a pokolban
Alba Regia
A hátvéd halála és feltámadása
Az ötlet
Gulliver a törpék országában
contributor
 
1971 Magyar Mezőgazdasági Múzeum

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu