sex hikaye

Félix Bodrossy

 

director, director of photography

Filmography

director
 
1982 A hálózat
Nem csak kalitkában...
1980 Filmkozmetika
Óriások és törpék
1979 Nem létező várak
Albérlőim, a cinkék
1978 Az egészségnevelés alapelvei
3 D
1977 Az utolsó pákász
1976 Vadmadarak
Fog az menni...
1975 Mennydörgés ménnykő
Játsszunk Istent!
Égi máglya
1974 A professzorasszony
Félvezető diódák
1973 A Zempléni-hegység
Ötszáz esztendő
Attila kincse
1972 A perzsa császár és a magyar államfő kölcsönös látogatása
Jaj, a matek
Insulin Story
1971 In vivo
1970 Trilógia
Odüsszeusz
1968 A trójai háború
1967 Hellász istenei
1966 Kemet istenei
1965 Víkendsziget
1964 A navigáció históriája
1956 Terülj, terülj, asztalkám!
1953 Téli rege
1952 Sertések gyorshízlalása
Artistavizsga
1951 Állatkerti séta
director of photography
 
1962 Húsz évre egymástól
1960 Fapados szerelem
1958 Tavasz Bujákon
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu