sex hikaye

Félix Máriássy

 

director, editor, screenwriter

Filmography

director
 
1989 Portrék
1974 Próbafelvétel
1972 Hazai történetek
Csak egy kutya
1969 Imposztorok
1968 Kötelék
1966 Fügefalevél
1964 Karambol
1961 Próbaút
1960 Fapados szerelem
1959 Álmatlan évek
1958 Csempészek
1957 Külvárosi legenda
1955 Budapesti tavasz
Egy pikoló világos
1954 Rokonok
1950 Kis Katalin házassága
Főszerepben Budapest
editor
 
1948 Talpalatnyi föld
1947 Valahol Európában
1944 Afrikai vőlegény
Gazdátlan asszony
1943 Kalotaszegi madonna
Ördöglovas
Ez történt Budapesten
1941 Tökéletes család
screenwriter
 
1968 Kötelék
1966 Fügefalevél
1961 Megszállottak
1958 Csempészek
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Judit Máriássy - screenwriter  (8)
István Eiben - director of photography  (7)
György Illés - director of photography  (6)
Zoltán Makláry - actor  (6)
Barnabás Hegyi - director of photography  (5)
Géza Tordy - actor  (5)
Gábor Thurzó - screenwriter  (4)
Hilda Gobbi - actor  (4)
Ádám Szirtes - actor  (3)

Genres

drama adventure comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu