sex hikaye

Edit Ábrahám

 

actor

Biography

1981 - Színház- és Filmművészeti Főiskola 1981 - Madách Színház 1981 - kecskeméti Katona József Színház 1985 - József Attila Színház 1992 - Vígszínház (vendégjáték). Fontosabb színházi szerepei: Fekete Péter (1997) - Vígszínház Rostand: Cyrano (1995) - Vígszínház Gyilkosság a katedrálisban (1992) - Katona József Színház István, a király (1990) - Népstadion Patika (1981) - Madách Színház Shakespeare: Sok hűhó semmiért (1980) - Madách Színház Schärfl: Madonna und Mike - Deutsche Bühne (Német Színház) West Side Story - Vígszínház Charrier: Big Love Koldusopera - Katona József Színház Bródy: A tanítónő - Katona József Színház Shakespeare: Vízkereszt Sarkadi: Elveszett paradicsom

Filmography

actor
 
1998 Barátok közt
1986 Akli Miklós
1983 Könnyű testi sértés
1982 II. József császár
Kettévált mennyezet
Appassionata
1981 Az a szép fényes nap
1980 Leánykérés éjjel kettőkor
Mathiász panzió
1978 Bolondok bálja
1973 Bajuszverseny

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu