sex hikaye

János Novák

 

music, actor, director

Filmography

music
 
2006 A Fogság nyomában
2002 Sobri
1996 Franciska vasárnapjai
1994 A Brooklyni testvér
1990 Cikász és a hallópálmák
1989 Engesztelő
1987 Szamárköhögés
1985 Akár tetszik, akár nem
1984 Uramisten
1983 Közös kutya
1981 Bors néni
Kolibri-fészek
A Dunánál
A Boldog herceg
actor
 
1981 Bors néni
director
 
1981 Bors néni
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama children educational adventure satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu