sex hikaye

Horváth Putyi Dr.

 

actor, director, screenwriter, narrator, writer

Filmography

actor
 
2004 A halál kilovagolt Perzsiából
2000 Glamour
1994 Satan's Tango
1993 Priváthorvát és Wolframbarát
director
 
2004 A halál kilovagolt Perzsiából
2002 Pauer - Hatvan
1993 Priváthorvát és Wolframbarát
1984 Bolsevita
screenwriter
 
2004 A halál kilovagolt Perzsiából
1992 A nagy postarablás
narrator
 
2004 A halál kilovagolt Perzsiából
writer
 
1993 Priváthorvát és Wolframbarát
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama portrait comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu