sex hikaye

Andor Ajtay

 

actor

Filmography

actor
 
1971 Egy óra múlva itt vagyok
1969 Az oroszlán ugrani készül
Imposztorok
1966 Harlekin és szerelmese
Sok hűség semmiért
1964 Egy ember, aki nincs
1963 Oldás és kötés
1961 Áprilisi riadó
1957 A tettes ismeretlen
Melyiket a kilenc közül?
1955 Különös ismertetőjel
1953 Kiskrajcár
1952 Erkel
1950 Kis Katalin házassága
1948 Beszterce ostroma
1944 Gorodi fogoly
1943 Jómadár
Orient expressz
Ragaszkodom a szerelemhez
Boldog idők
Menekülő ember
Fény és árnyék
1942 Az éjszaka lánya
Jelmezbál
Fráter Loránd
Férfihűség
Keresztúton
1941 Néma kolostor
1939 Két lány az utcán
1938 Döntő pillanat
1937 Úrilány szobát keres
Öszeállítás a Fővárosi Operett Színház jubileumi műsoraiból
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Klári Tolnay - actor  (7)
István Eiben - director of photography  (6)
Antal Páger - actor  (4)
Barnabás Hegyi - director of photography  (4)
Endre Rodriguez - director  (4)
Ferenc Bessenyei - actor  (4)
György Illés - director of photography  (4)
Ilona Kökény - actor  (4)
Manyi Kiss - actor  (4)
Rezső Icsey - director of photography  (4)

Genres

drama crime melodrama romantic theatre play comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu