sex hikaye

Imre Ráday

 

actor, presenter, narrator

Filmography

actor
 
1990 Mese az ágrólszakadt igricről
1984 Különös házasság
1978 Keménykalap és krumpliorr
1977 Ady novellák
1975 Déryné, hol van?
Tudós nők
1972 Lila ákác
1967 Falak
1965 Fény a redőny mögött
1964 Miért rosszak a magyar filmek?
1961 Alba Regia
1960 Rangon alul
1958 Felfelé a lejtőn
1956 Dollárpapa
1938 Te csak pipálj, Ladányi!
A hölgy egy kissé bogaras
1937 Az én lányom nem olyan
Édes a bosszú
Szerelemből nősültem
A kölcsönkért kastély
1936 Dunaparti randevú
Légy jó mindhalálig
Lovagias ügy
Tisztelet a kivételnek
Pókháló
Évforduló
1935 Címzett ismeretlen
Az okos mama
Péter
Barátságos arcot kérek
1934 Márciusi mese
presenter
 
1975 Micsoda idők voltak
narrator
 
1978 Rád van bízva

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gyula Kabos - actor  (8)
István Eiben - director of photography  (7)
Klári Tolnay - actor  (7)
Antal Páger - actor  (6)
István Székely - director  (5)
Ella Gombaszögi - actor  (4)
Gerő Mály - actor  (4)
Gyula Gózon - actor  (4)
Ida Turay - actor  (4)
József Szilas - editor  (4)

Genres

family drama children adventure crime romantic satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu