sex hikaye

Gyula Maár

 

director, screenwriter, writer

Filmography

director
 
2006 Töredék
2000 Ennyiből ennyi (Erdély, 1990)
1998 Törőcsik Mari Cannes-ban
1996 Törőcsik Mari
1995 Fejezetek a magyar film történetéből
1993 Balkán! Balkán!
1992 Lement a Hold
Hoppá
1990 Búcsú a kommunizmustól
A kommunizmus múmiái
Síremlék
1987 Malom a pokolban
1985 Első kétszáz évem
1983 Felhőjáték
1982 Nápolyi mulatságok
1978 Viszontlátásra, drága
1976 Teketória
1975 Déryné, hol van?
1974 Végül
1971 Prés
Lírai riport Pilinszky Jánossal
Autonómia szigetek
Az ördög talizmánjai
Ez csak színjáték - Törőcsik Mari énekel
screenwriter
 
2006 Töredék
2000 Ennyiből ennyi (Erdély, 1990)
1993 Balkán! Balkán!
1992 Lement a Hold
1985 Első kétszáz évem
1983 Felhőjáték
1982 Nápolyi mulatságok
1979 Mese habbal
1976 Teketória
1975 Déryné, hol van?
1974 Megtörtént bűnügyek
Végül
1973 Ártatlan gyilkosok
writer
 
1992 Hoppá
1971 Prés

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Mari Törőcsik - actor  (9)
Dezső Garas - actor  (6)
János Vecsernyés - director of photography  (6)
Iván Márk - director of photography  (4)
Lajos Koltai - director of photography  (4)
Lajos Őze - actor  (4)
Tamás Major - actor  (4)
Vilmos Izsóf - actor  (4)
Gábor Nagy - actor  (3)

Genres

drama educational crime portrait comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu