sex hikaye

István Gelencsér

 

director of photography, director

Filmography

director of photography
 
2004 Hidak Európába(n) - Magyar Intézetek a nagyvilágban
Mátyás kori emlékek és műtárgyak Ausztriában
A Habsburgok és Magyarország
2003 Medicik és magyarok
A Monarchia pénzügyminisztere - Kállay Benjamin
2002 Menteni az életed árán is!
Műemlékvédelem Hollandiában
2001 Műemlékvédelem Felvidéken
1997 Elindultunk, meg, megálltunk
Németh József keramikusművész
Deák Ferenc emlékezete 1-2.
A Santo Stefano Rotondo bazilika
Műemlékvédelem Erdélyben
director
 
Deák Ferenc emlékezete 1-2.

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational portrait music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu