sex hikaye

Sándor Suka

 

actor, dubbing voice

Filmography

actor
 
1983 Sértés
1978 Keménykalap és krumpliorr
1973 Ártatlan gyilkosok
1972 Lila ákác
1970 Üvegkalitka
Sose fagyunk meg
Őrjárat az égen
1967 A szerelem ára
1966 Othello Gyulaházán
1965 Kristóf, a magánzó
1964 Kár a benzinért
1962 Hagymácska
Legenda a vonaton
1961 Csutak és a szürke ló
Két félidő a pokolban
1959 Kölyök
Szerelem csütörtök
Égrenyíló ablak
1956 Körhinta
dubbing voice
 
1979 Lúdas Matyi
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama children adventure crime romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu