sex hikaye

István Mihály

 

screenwriter, lyricist, dramaturg

Filmography

screenwriter
 
1943 Machita
1939 Toprini nász
1938 Fekete gyémántok
A papucshős
1937 Segítség, örököltem!
A 111-es
Mai lányok
1935 Barátságos arcot kérek
A királyné huszárja
1934 Emmy
Lila akác
1932 Repülő arany
Ítél a Balaton
lyricist
 
1940 Tóparti látomás
dramaturg
 
1934 Ida regénye
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (8)
István Székely - director  (6)
Pál Jávor - actor  (6)
József Szilas - editor  (5)
Gyula Kabos - actor  (4)
Lili Berky - actor  (4)
Sándor Pethes - actor  (4)
Antal Páger - actor  (3)
Gyula Csortos - actor  (3)
Gyula Gózon - actor  (3)

Genres

drama adventure romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu