sex hikaye

Mária Lázár

 

actor

Filmography

actor
 
1977 Muslicák a liftben
1976 Herkulesfürdői emlék
1965 Kristóf, a magánzó
1961 Gömböc
1957 Gerolsteini kaland
Bakaruhában
1949 Díszmagyar
1943 Sári bíró
1941 Egy éjszaka Erdélyben
Magdolna
1939 A varieté csillagai
1937 A férfi mind őrült
A 111-es
1936 Három sárkány
Ember a híd alatt
Családi tűzhely - Janika
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu