sex hikaye

László Kalmár

 

director, screenwriter, editor

Filmography

director
 
1963 A szélhámosnő
1957 A nagyrozsdási eset
1956 Gábor diák
1952 Ecseri lakodalmas
1951 Déryné
1944 Fiú vagy lány?
1943 Sziámi macska
Tilos a szerelem
1942 Fráter Loránd
Egy szív megáll
Fekete hajnal
Halálos csók
Egy szív megáll
1941 Dankó Pista
Bob herceg
Szűts Mara házassága
1940 Lángok
Tóparti látomás
1939 Halálos tavasz
1938 Nincsenek véletlenek
Ha egy pianínó beszélni tudna...
screenwriter
 
1944 Fiú vagy lány?
1943 Sziámi macska
1942 Egy szív megáll
Fekete hajnal
Halálos csók
1941 Dankó Pista
Egy éjszaka Erdélyben
editor
 
1935 Édes mostoha
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Zoltán Kerényi - editor  (11)
István Eiben - director of photography  (9)
Antal Páger - actor  (5)
István Nagy - actor  (5)
Júlianna Zsigray - screenwriter  (5)
Zoltán Makláry - actor  (5)
Árpád Makay - director of photography  (4)
Erzsi Simor - actor  (4)
Gábor Rajnay - actor  (4)
Katalin Karády - actor  (4)

Genres

drama romantic satire comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu