sex hikaye

Zoltán Kerényi

 

editor, director

Filmography

editor
 
1972 Volt egyszer egy család
1969 Az oroszlán ugrani készül
1967 Egy szerelem három éjszakája
1964 Az aranyfej
Az életbe táncoltatott leány
A kőszívű ember fiai
1963 Fotó Háber
Párbeszéd
Hogy állunk fiatalember?
1960 Két emelet boldogság
Zápor
1959 Szerelem csütörtök
Szegény gazdagok
A 39-es dandár
1958 Vasvirág
Szent Péter esernyője
1957 Égi madár
1956 Gábor diák
Az eltüsszentett birodalom
1955 Hintónjáró szerelem
Dandin György, avagy a megcsúfolt férj
1953 Ifjú szívvel
1951 Vihar
Déryné
1945 Hazugság nélkül
1944 Fiú vagy lány?
Kétszer kettő
1943 Késő
Viharbrigád
Kerek Ferkó
Szerelmi láz
Sziámi macska
1942 Férfihűség
Házasság
Egér a palotában
Fráter Loránd
Halálos csók
Fekete hajnal
Katyi
1941 Magdolna
Egy csók és más semmi
Miért?
Egy éjszaka Erdélyben
Szűts Mara házassága
Dankó Pista
1940 A szerelem nem szégyen
Sarajevo
Balkezes angyal
Lángok
Férjet keresek
director
 
1947 Könnyű múzsa
1944 Két vonat között
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (12)
László Kalmár - director  (11)
Antal Páger - actor  (8)
Sándor Pethes - actor  (8)
Gyula Benkő - actor  (7)
Klári Tolnay - actor  (7)
Manyi Kiss - actor  (7)
Pál Jávor - actor  (7)
Árpád Makay - director of photography  (6)

Genres

family drama children romantic historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu