sex hikaye

Zoltán Kerényi

 

editor, director

Filmography

editor
 
1972 Volt egyszer egy család
1969 Az oroszlán ugrani készül
1967 Egy szerelem három éjszakája
1964 Az aranyfej
Az életbe táncoltatott leány
A kőszívű ember fiai
1963 Fotó Háber
Párbeszéd
Hogy állunk fiatalember?
1960 Két emelet boldogság
Zápor
1959 Szegény gazdagok
A 39-es dandár
Szerelem csütörtök
1958 Vasvirág
Szent Péter esernyője
1957 Égi madár
1956 Gábor diák
Az eltüsszentett birodalom
1955 Hintónjáró szerelem
Dandin György, avagy a megcsúfolt férj
1953 Ifjú szívvel
1951 Vihar
Déryné
1945 Hazugság nélkül
1944 Fiú vagy lány?
Kétszer kettő
1943 Viharbrigád
Kerek Ferkó
Szerelmi láz
Sziámi macska
Késő
1942 Férfihűség
Házasság
Egér a palotában
Fráter Loránd
Halálos csók
Fekete hajnal
Katyi
1941 Magdolna
Egy csók és más semmi
Miért?
Egy éjszaka Erdélyben
Szűts Mara házassága
Dankó Pista
1940 Sarajevo
Balkezes angyal
Lángok
Férjet keresek
A szerelem nem szégyen
director
 
1947 Könnyű múzsa
1944 Két vonat között
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (12)
László Kalmár - director  (11)
Antal Páger - actor  (8)
Sándor Pethes - actor  (8)
Gyula Benkő - actor  (7)
Klári Tolnay - actor  (7)
Manyi Kiss - actor  (7)
Pál Jávor - actor  (7)
Árpád Makay - director of photography  (6)

Genres

family drama children romantic historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu