sex hikaye

Zoltán Kerényi

 

editor, director

Filmography

editor
 
1972 Volt egyszer egy család
1969 Az oroszlán ugrani készül
1967 Egy szerelem három éjszakája
1964 Az életbe táncoltatott leány
A kőszívű ember fiai
Az aranyfej
1963 Párbeszéd
Hogy állunk fiatalember?
Fotó Háber
1960 Két emelet boldogság
Zápor
1959 Szegény gazdagok
A 39-es dandár
Szerelem csütörtök
1958 Szent Péter esernyője
Vasvirág
1957 Égi madár
1956 Az eltüsszentett birodalom
Gábor diák
1955 Hintónjáró szerelem
Dandin György, avagy a megcsúfolt férj
1953 Ifjú szívvel
1951 Déryné
Vihar
1945 Hazugság nélkül
1944 Fiú vagy lány?
Kétszer kettő
1943 Viharbrigád
Kerek Ferkó
Szerelmi láz
Sziámi macska
Késő
1942 Halálos csók
Fekete hajnal
Katyi
Férfihűség
Házasság
Egér a palotában
Fráter Loránd
1941 Egy csók és más semmi
Miért?
Egy éjszaka Erdélyben
Szűts Mara házassága
Dankó Pista
Magdolna
1940 Lángok
Férjet keresek
A szerelem nem szégyen
Sarajevo
Balkezes angyal
director
 
1947 Könnyű múzsa
1944 Két vonat között
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (12)
László Kalmár - director  (11)
Antal Páger - actor  (8)
Sándor Pethes - actor  (8)
Gyula Benkő - actor  (7)
Klári Tolnay - actor  (7)
Manyi Kiss - actor  (7)
Pál Jávor - actor  (7)
Árpád Makay - director of photography  (6)

Genres

family drama children romantic historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu