sex hikaye

Zsolt Kézdi-Kovács

 

director, screenwriter, writer, news-editor, riporter

Filmography

director
 
2002 Az a nap a miénk
1991 És mégis
1987 Kiáltás és kiáltás
1983 Visszaesők
1982 A remény joga
1979 A kedves szomszéd
1976 Ha megjön József
1973 A locsolókocsi
1972 Romantika
1970 Mérsékelt égöv
1966 Egy gyávaság története
1961 Ősz
Erdély leírása: Udvarhely-Szék
Fejezetek a Rákóczi-szabadságharcból
Találkoztam remek emberekkel
screenwriter
 
1991 És mégis
1987 Kiáltás és kiáltás
1983 Visszaesők
1982 A remény joga
1976 Ha megjön József
1973 A locsolókocsi
1970 Mérsékelt égöv
1961 Csutak és a szürke ló
Fejezetek a Rákóczi-szabadságharcból
writer
 
Találkoztam remek emberekkel
news-editor
 
2002 Az a nap a miénk
riporter
 
2002 Az a nap a miénk
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

János Kende - director of photography  (7)
Éva Kármentő - editor  (4)
István Bujtor - actor  (4)
Géza Bereményi - screenwriter  (3)
János Zsombolyai - director of photography  (3)
Lili Monori - actor  (3)
Ádám Szirtes - actor  (2)
András Kozák - actor  (2)
Ferenc Kállai - actor  (2)
Gábor Reviczky - actor  (2)

Genres

drama children portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu