sex hikaye

Fries Károly De

 

music

Filmography

music
 
1944 A három galamb
1943 Sziámi macska
Éjjeli zene
1942 Halálos csók
Fekete hajnal
Az éjszaka lánya
Valahol Oroszországban
1939 Garszonlakás kiadó
Karosszék
1938 Azurexpress
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Frigyes Bán - director  (4)
Árpád Makay - director of photography  (3)
Béla Balogh - director  (3)
Gábor Rajnay - actor  (3)
István Eiben - director of photography  (3)
Jenő Pataky - actor  (3)
Kokas B. Klára - production designer  (3)
László Kalmár - director  (3)
Zita Szeleczky - actor  (3)
Zoltán Farkas - editor  (3)

Genres

drama comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu