sex hikaye

Zoltán Basilides

 

actor

Filmography

actor
 
1983 Lélekvándorlás
1981 Mondja, Struccné
1979 Nem élhetek muzsikaszó nélkül
Rózsa Sándor
1974 Sosem lehet tudni
1973 A törökfejes kopja
Hannibál utolsó útja
Az ördög cimborája
1971 Névtelen csillag
1968 Sárga rózsa
1967 Reggeli a marsallnál
1965 A Tenkes kapitánya
1964 A Tenkes kapitánya
1961 Alba Regia
1959 Merénylet
1956 Tanár úr kérem...
Eskü

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama children adventure propaganda historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu