sex hikaye

István Dégi

 

actor

Filmography

actor
 
1991 Halálutak és angyalok
1989 Hét akasztott
1987 Halottak gyertyafényben
1986 A varázsló álma
1984 Rafinált bűnösök
1983 Rohanj velem
Vérszerződés
1978 Zokogó majom
A Csillagszemű
Tótágas
Vidor Miklós: Székács a köbön
1977 Peer Gynt
1976 Az ötödik pecsét
A szerelem bolondjai
1975 A méla Tempefői
Alfa
Találkozás
1974 Szép maszkok
1972 György barát
Ármány és szerelem
1971 Egy óra múlva itt vagyok
1970 A fejedelem
A revizor
1969 Isten hozta, őrnagy úr!
Sziget a szárazföldön
1968 Sárga rózsa
1967 Mocorgó
1966 Sikátor
1959 Szerelem csütörtök
Optimisták
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family drama children comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu