sex hikaye

József Gémes

 

director, screenwriter, technical director, cast

Filmography

director
 
2011 A walesi bárdok
1997 Erdei hősök
Vacak 2. - Az erdő hőse
Vacak, az erdő hőse
1994 Új Iliász
1993 A hercegnő és a kobold
1989 Vili, a veréb
1984 Daliás idők
1976 Sün barátom
Hugó, a víziló
1974 Cantinflas-show
1972 Mézga Aladár különös kalandjai
1971 Infantilizmus
Közös erővel
Vetélkedő
1970 Esemény
Díszlépés
Temetés
1968 Koncertisszimo
1967 Peti, a békaember
1966 Gusztáv a menedékházban
1964 A torkos menyét
screenwriter
 
1989 Vili, a veréb
1984 Daliás idők
technical director
 
2002 Ének a csodaszarvasról
cast
 
2013 Pannónia Anno
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

animation
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu