sex hikaye

Szabolcs Fényes

 

music, director of photography, director

Filmography

music
 
1997 Csinibaba
1988 Küldetés Evianba
1987 Nyolc évszak
1986 Vakvilágban
1985 Játszani kell
1983 Osztrigás Mici
Sértés
1980 Veszélyes játékok
Circus Maximus
1979 Nem élhetek muzsikaszó nélkül
Ugye nem felejtesz el
1972 Lila ákác
Fuss, hogy utolérjenek
1969 A tanú
1968 Alfa Rómeó és Júlia
Elsietett házasság
1967 Tanulmány a nőkről
Nyár a hegyen
1966 Utószezon
1965 Szerelmes biciklisták
Patyolat akció
Butaságom története
1964 Özvegy menyasszonyok
Nyáron egyszerű
A pénzcsináló
1963 Hogy állunk fiatalember?
1962 Elveszett paradicsom
Mici néni két élete
Esős vasárnap
1961 Nem ér a nevem
Megszállottak
Napfény a jégen
1960 Fűre lépni szabad
1959 Fekete szem éjszakája
Szerelem csütörtök
1958 Bogáncs
1957 Csendes otthon
1956 Keserű igazság
Mese a 12 találatról
Dollárpapa
1954 2x2 néha 5
1952 Állami áruház
Első fecskék
1951 Civil a pályán
1950 Kis Katalin házassága
1949 Mágnás Miska
1945 Hazugság nélkül
1944 Gazdátlan asszony
1943 Ragaszkodom a szerelemhez
A "28-as"
Egy szoknya, egy nadrág
1942 Kísértés
Éjfélre kiderül
Lelki klinika
Álomkeringő
Katyi
A kétezerpengős férfi
Alkalom
1941 Egy éjszaka Erdélyben
Havasi napsütés
A kegyelmes úr rokona
Egy asszony visszanéz
Bűnös vagyok
Három csengő
Régi nyár
Európa nem válaszol
Dzsentrifészek
1940 Mindenki mást szeret
Tóparti látomás
Balkezes angyal
Zárt tárgyalás
Lángok
Erdélyi kastély
Sarajevo
Gül baba
1939 5 óra 40
Hat hét boldogság
Toprini nász
1938 A Noszty fiú esete Tóth Marival
1937 Egy lány elindul
1936 Mária nővér
1935 Címzett ismeretlen
1934 Ida regénye
Emmy
Hamupipőke
Janika
director of photography
 
1939 Két lány az utcán
director
 
1941 Tessék jegyet váltani
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Eiben - director of photography  (18)
Antal Páger - actor  (14)
Barnabás Hegyi - director of photography  (12)
Gyula Csortos - actor  (12)
Klári Tolnay - actor  (12)
Manyi Kiss - actor  (12)
Pál Jávor - actor  (12)
Ida Turay - actor  (9)
Márton Keleti - director  (9)

Genres

drama adventure crime musical romantic satire comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu