sex hikaye

Margit Dajka

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
1985 A nagymama
1982 Vőlegény
1981 Bors néni
1980 Csontváry
Társkeresés N. 1463 75'
1979 Égig érő fű
Képviselő úr
Égigérő fű
A kedves szomszéd
1978 Legato
1977 A kisfiú meg az oroszlánok
1976 Herkulesfürdői emlék
Az öreg
Szürkezakós és a mama
Haszontalanok
1975 A bohóc felesége
1974 141 perc a befejezetlen mondatból
1972 Fekete macska
Macskajáték
Volt egyszer egy család
1971 Szindbád
1969 Ismeri a szandi mandit?
Az oroszlán ugrani készül
1968 Elsietett házasság
Az élő Antigoné
Diákszerelem
1967 A nagybácsi álma
Tüskevár
1966 Szentjános fejevétele
Hogy szaladnak a fák...
Az Orvos halála
1965 Kristóf, a magánzó
1962 Amíg holnap lesz
1960 Zápor
1959 Égrenyíló ablak
Akiket a pacsirta elkísér
1958 Vasvirág
1956 Szakadék
1954 Liliomfi
1943 Szerelmi láz
1941 Háry János
1940 Pénz beszél
Sárga rózsa
1939 Vadrózsa
János vitéz
1938 Elcserélt ember
1937 Torockói menyasszony
A harapós férj
A falu rossza
Az ember néha téved
Mai lányok
1933 Rákóczi induló
1932 Piri mindent tud
Lili Bárónő
contributor
 
A tragikus mosoly

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Antal Páger - actor  (8)
Manyi Kiss - actor  (6)
Zoltán Makláry - actor  (6)
Ferenc Kállai - actor  (5)
Gyula Csortos - actor  (5)
Gyula Gózon - actor  (5)
Márta Fónay - actor  (5)
Zoltán Kerényi - editor  (5)
Dezső Garas - actor  (4)

Genres

family drama children portrait satire comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu