sex hikaye

Margit Dajka

 

actor, contributor

Filmography

actor
 
1985 A nagymama
1982 Vőlegény
1981 Bors néni
1980 Csontváry
Társkeresés N. 1463 75'
1979 Égig érő fű
Képviselő úr
Égigérő fű
A kedves szomszéd
1978 Legato
1977 A kisfiú meg az oroszlánok
1976 Haszontalanok
Herkulesfürdői emlék
Az öreg
Szürkezakós és a mama
1975 A bohóc felesége
1974 141 perc a befejezetlen mondatból
1972 Volt egyszer egy család
Fekete macska
Macskajáték
1971 Szindbád
1969 Ismeri a szandi mandit?
Az oroszlán ugrani készül
1968 Elsietett házasság
Az élő Antigoné
Diákszerelem
1967 Tüskevár
A nagybácsi álma
1966 Hogy szaladnak a fák...
Az Orvos halála
Szentjános fejevétele
1965 Kristóf, a magánzó
1962 Amíg holnap lesz
1960 Zápor
1959 Akiket a pacsirta elkísér
Égrenyíló ablak
1958 Vasvirág
1956 Szakadék
1954 Liliomfi
1943 Szerelmi láz
1941 Háry János
1940 Pénz beszél
Sárga rózsa
1939 Vadrózsa
János vitéz
1938 Elcserélt ember
1937 Torockói menyasszony
A harapós férj
A falu rossza
Az ember néha téved
Mai lányok
1933 Rákóczi induló
1932 Piri mindent tud
Lili Bárónő
contributor
 
A tragikus mosoly

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Antal Páger - actor  (8)
Manyi Kiss - actor  (6)
Zoltán Makláry - actor  (6)
Ferenc Kállai - actor  (5)
Gyula Csortos - actor  (5)
Gyula Gózon - actor  (5)
Márta Fónay - actor  (5)
Zoltán Kerényi - editor  (5)
Dezső Garas - actor  (4)

Genres

family drama children portrait satire comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu