sex hikaye

Mór Jókai

 

writer

Filmography

writer
 
1996 Szigetvári vértanúk
1989 Erdély aranykora
1988 Az új földesúr
1984 Szaffi
1981 A névtelen vár
1979 A nagyenyedi két fűzfa
1976 Fekete gyémántok
A szerelem bolondjai
1974 A bolondok grófja
1973 És mégis mozog a föld
1966 Egy magyar nábob
Kárpáthy Zoltán
1964 A kőszívű ember fiai
Az utolsó budai basa
Rab Ráby
1962 Az aranyember
1959 Szegény gazdagok
1957 Melyiket a kilenc közül?
1940 Sárga rózsa
1938 Szegény gazdagok
Fekete gyémántok
1936 Az Aranyember
1935 Az új földesúr
1923 Az egyhuszasos lány - Egy dollár
1918 Az aranyember
1916 Mire megvénülünk
Melyiket a kilenc közül?
Gazdag szegények

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Géza Tordy - actor  (5)
Lajos Básti - actor  (5)
Antal Páger - actor  (4)
György Bárdy - actor  (4)
István Eiben - director of photography  (4)
Ferenc Bessenyei - actor  (3)
Gábor Koncz - actor  (3)
Gyula Benkő - actor  (3)
Gyula Csortos - actor  (3)

Genres

drama children adventure silent romantic
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu