sex hikaye

László Görög

 

actor, writer, contributor

Biography

1987-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, s utána két évig a Pécsi Nemzeti Színház, ezt követően pedig 1989-től több mint tíz éven át a Radnóti Színház társulatának tagja volt. 2000-től szabadfoglakozású színművész. Vendégművészként játszott a Szigligeti Színház, a Nemzeti Színház, az Egri Gárdonyi Géza Színház és a Magyar Színház előadásaiban. Díjai: Jászai Mari-díj - 1994. Napsugár-díj - Eger, a legjobb rendezés közönségdíja - 2004

Filmography

actor
 
2010 A Föld szeretője
2009 Szinglik éjszakája
2008 Presszó
2006 A Herceg haladéka
Indián nyár
2005 Jumurdzsák gyűrűje
Kész cirkusz
2004 Argo
2001 Valami Amerika
1997 Anconai szerelmesek
1996 Szeressük egymást gyerekek!
Franciska vasárnapjai
1995 Szamba
1993 Glóbusz
1990 Forget About Me
1986 Akli Miklós
A legjobb barátom
writer
 
A pesti légionárius

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

action drama bio satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu