sex hikaye

Barnabás Tóth

 

director, screenwriter, actor, editor, producer, director of photography

Biography

1998 - 2003 a Színház- és Filmművészeti Egyetem film- és TV producer, majd rendező szakos hallgatója. 2002 - ben egy nemzetközi televíziós project keretében önkéntes szervezetekről készített dokumentumfilm - sorozatot 7 országban. 1993-ban Szabó Ildikó Gyerekgyilkosságok c. filmjében, Balogh Zsolt alakításáért, a 24. Magyar Filmszemlén alakításdíjat, a genfi Holnap Sztárjai fesztiválon elismerő oklevelet kapott. 1990 óta számos filmben (Trainspotting, Felicia utazása, Majd megdöglik érte, Szívzörej) és sorozatban (Gumimacik, Kaliforniai álom, Beverly Hills 90621, Café) szinkronizált főszerepeket. A Vakok Intézetének hangoskönyvtárába eddig 30 regényt olvasott fel.

Filmography

director
 
2012 Újratervezés
2009 Camembert rouse
2008 Született lúzer
2006 Egy szavazat
2005 Autogram
2004 Meglepetés
(terep) SZEMLE
Vonaton
Kiállítás
2003 Szerelem meg hal
2001 Kiss Feri tutira megy
A mi autónk
2000 Az ember, akit kihagytak
Vonaton
screenwriter
 
2012 Újratervezés
2009 Camembert rouse
2005 Autogram
2004 (terep) SZEMLE
Kiállítás
Vonaton
Meglepetés
Kő, papír, olló
2003 Szerelem meg hal
2001 Kiss Feri tutira megy
2000 Az ember, akit kihagytak
actor
 
2009 Camembert rouse
2006 Lopott képek
2005 Autogram
2004 Vonaton
(terep) SZEMLE
2001 Kiss Feri tutira megy
1993 Gyerekgyilkosságok
1989 A legényanya
Laurin
1988 Eldorádó
1985 Hülyeség nem akadály
editor
 
2012 Újratervezés
2006 Egy szavazat
2005 Autogram
2004 Kiállítás
(terep) SZEMLE
producer
 
2013 Grimm Café
2012 Újratervezés
director of photography
 
2004 (terep) SZEMLE

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

animation drama experimental short film political road movie comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu