sex hikaye

Talentpool, avagy tehetség kerestetik

2001. február 1. - Csejdy András
16-16  /  65
darabolt cicafrász /vegeta-thriller/rn (szinopszis)
Tímea (Ónodi Eszter) a konzervgyárban dolgozik, a konzerveket megtöltő gépsorok mellett. Jó, mert minden hónapban más és más ingyen konzerv kerül az asztalra, a hétvégén pizzázni, moziba jár.

A környék különböző pontjain különös események történnek, fiatalok tűnnek el nyomtalanul, leginkább intézetekből, kollégiumukból "szöknek meg", másra senki nem tud gondolni.

A gyárban nemrég új részleget nyitottak meg, amikor Tímea arra téved, kurtán-furcsán kikíséri három tagbaszakadt munkás.

Egy nap ebédidőben bolondozik a targoncásfiúval (Ernőke - Rába Roland), akivel majdnem elütik a vezérigazgatót (Demjén Rózsi). Az igazgató meglepően kedves, és új állást ajánl Tímeának.

Másnap Tímea megnt az irodában találja magát, az igazgató pedig az új termék reklámját bízza rá, ő lenne a "Darabolt Cicafrász" modellje. Hogy megismerje az új terméket, a termékmenedzser végigkíséri az új részlegben, ahol bizony rémséges dolog történik: A sebtiben összehegesztett hatalmas üst egyike felborul, és tartalma a termékmenedzserre ömlik. A férfi üvölt, de valami túlvilági vigyor ül ki az arcára, és égési sérülései ellenére, habzsolni kezdi a vöröslő szaftot. A híradások nem számolnak be a halálos balesteről...

Másnap a lánynak már a reklámügynökségen kell lennie, ott van a vezérigazgató is, aki egész nap folyamatosan egy esti randevúval zaklatja. A lány elfogadja az ajánlatot.
"Valami úgy ráz! Ez az új Cicafrász!" Mondja el aznap vagy hatvanszor a szlogent.
Az igazgató hatalmas villájában vacsoráznak, a lány képtelen feloldódni az üzemben történt baleset miatt, fejfájásra hivatkozva, hazataxizik.

Az igazgató hajt a lányra, akinek egyre nyomasztóbb érzései vannak. Különös rítusokban vesznek részt, és az egész társaság kannibálmániás. (Hajnali három körül arra ébred, hogy egyike a tökrészeg vendégeknek (Zámbó Jimmy), harapdálja a lábujját....)

A híradók szerint folyamatosan tűnnek el a fiatalok.

Tímea lassanként rájön, ki kell derítenie, mi történik a konzervgyár új részlegében. Az igazgató egyre erőszakosabb vele, és nemrégiben élesre reszeltette a fogait.

A lány egyik éjszaka beoson az üzembe, ott még folyik a feldolgozás. Óvatosan bolyong a hatalmas épületben, amikor az új részleg hűtőházában találja magát, ahol több tucat fiatal test van föllógatva feldolgozás előtti, lefagyasztott állapotban...

Rémülten menekül, de belebotlik a túlórázó Ernőkébe. A fiú elhányja magát, amikor megtudja, hogy mit anyagmozgat nettó 40-ért.

A rendőrségre telefonálnak, ahol hosszas egyeztetés, együttműködés után kidolgozzák az akciót, miszerint másnap éjszaka rajtaütnek a részlegen, az akcióban Tímeának is részt kell vennie. A rendőrök Ernőkét kihagyják a buliból.

Kiderül, hogy az új termék, a Darabolt Cicafrász kétféle csomagolásban kerül ki a gyárból, az egyiken vörös matrica jelzi, hogy emberből van. Egy milliomos kannibál szekta a megrendelő, aminek a gyár vezetősége is tagja.

Aznap éjszaka együtt alszanak el, Tímea lakásában.

Másnap a lány egész nap az igazgatóval van, megnézik az elkészült óriásplakátokat, majd ráveszi a férfit, hogy éjszaka az irodába találkozzanak.

Éjszaka Tímea felcsönget az irodába, három rendőrhadnagy bújik el a belső udvari bokorba. Az igazgatót kicsalja az épületből, a rendőrök támadásba lendülnek, de a lány legnagyobb rémületére kiderül, hogy mind a négyen rá vadásznak. A Kannibálklán lecsap.

Elvonszolják az üstök felé, mindenkit kiparancsolnak a helységből, hogy megegyék a lányt.

Ekkor lép közbe Ernőke, targoncája tele tetemekkel, ami tárborít a három kannibálra. A targoncával menekülnek tovább, majd anélkül. A falánk igazgató egy kézfejet rágcsálva rohan utánuk. A látványos hajsza végén a négy kannibál elmerül a többszáz fokos pörköltben.
A rendőrök elözönlik a hepiendet.

A második éjszakára készül a két hős.
Ernőke a lány hasára mustárt ken, majd beleharap...

Néhány megjegyzés, hangulat-jelenet a dologból

Tímea szereti a rikító színű, testhez simuló cipzáros topokat. NYLON. Reggel, amikor felhúzza kecses keblein a cipzárt, tudja, elkezdődött a nap.

A gyárban vakító tisztaság, kőlapok és krómacél. A modern gépek szinte zaj nélkül, monoton zúgással dolgoznak. A dolgozókon halványrózsaszín nylonruha. Mosolyognak. HIGIÉNIA.

A takarítók egész nap dolgoznak, a le-lecsöppenő állatvért és szaftot rögtön feltörlik. "Tisztára mint a Mc'Donaldsben…" gondolja Tímea.

Konzerveket címkéz a címkézőgép, készül az új finomság: "Valami úgy ráz,/Csak nem az új Cicafrász?!" KONZERV.

Hatalmas kondérban főnek a húsok, a takarítók alig győzik feltörölni a ki-kifröccsenő pörköltszaftot. SZAFT.

A ringó testek egymásnak koccannak, legtöbbjük fiatal lány és fiú, félpercenként egy eltűnik az automata darabolóban. HULLA

A néző számára a történet lassan mellékessé válik, a félelem és a rettegés veszi át a vezető szerepet. RÉMÜLET.

Címkék

nevezz , nevezes


16-16  /  65

nka emblema 2012