sex hikaye

Talentpool, avagy tehetség kerestetik

2001. február 1. - Csejdy András
38-38  /  65
Papírháborúrn (szinopszis)
Ez a történet az egyre inkább "virágkorát" élő pénzhamisítással foglalkozik, a cím is erre utal. A főszereplő egy rendőr, aki nem képes feldolgozni egy családi tragédiát (egy bolti rablás alkalmával megölik állapotos feleségét), ezután alkoholista lesz, és ezért egy lövöldözésben nem tudja megmenteni társa életét. (ezek az események flashback-kel illetve utólagos elbeszélés formájában jutnak tudomásunkra). Ezután elveszti állását, egyre inkább lezüllik, végül parkokban, padok alatt élő hajléktalanná válik. Itt keveredik bele egy rendőrgyilkossági ügy kellős közepébe. Kiderül, az épp jelen lévő rendőrlány nem volt szolgálatban, csak meglátott egy gyanús átrakodást, de hogy mit rakodtak át, az titok marad, mivel hogy a kis teherautó a tűzharc során megsemmisült. Közben megérkeznek a helyszínelők, köztük a főhős régi ismerőse, egy nagy darab, színesbőrű rendőr, akivel aztán a főhős újra összebarátkozik.
A rndőrlányt kórázba szállítják, ahol egy nővérke-ruhába öltözött férfi ( a poén kedvéért jó szőrős lábú egyén) megkísérli megmérgezni, persze a nyerő páros (főhős + nagydarab) közbelép.
Ezután a főhős rész vesz egy alkoholelvonókúrán és visszanyeri régi formáját, újra rendőr lesz. A főnök először egy rutinügyre állítja rá a főhőst, aki így teljesen véletlenül kapcsolatba kerül egy régóta eltűnt, híres újságírónővel. A hölgy annak idején ráébredt egy világméretű pénzhamisítási ügyre, de a maffia üldözni kezdte, és csak úgy tudott eltűnni előlük, hogy elmenekült otthonról és azóta a hajléktalanok életét éli. ő megosztja a részleteket a főhőssel, aki nagydarab társával együtt egy katonai támaszpontra siet. Itt a főhős kapcsolatba lép egy régi katonaságnál dolgozó ismerősével, így le tudnak nyúlni egy harci helikoptert. Erre azért van szükség, mert a maffia is beszerzett egyet, így akarván szállítani az árut. Légi üldözést követően a maffia alulmarad.
A végére így minden jó lesz, közben persze a főhős megint szerelmes lesz. "Végjáték" - esik az eső, a főhős második felesége bemegy a boltba, a főhős utánanéz, és bent halványan meglát valakit, aki mintha egy pisztollyal hadonászna. Eszébe jut első feleségének tragikus halála és berohan - ekkor látja, hogy csak egy kisgyerek próbálgat egy vízipisztolyt...


Címkék

nevezz , nevezes


38-38  /  65

nka emblema 2012