sex hikaye

Talentpool, avagy tehetség kerestetik

2001. február 1. - Csejdy András
43-43  /  65
Sötétkékrn (szinopszis)
Főhősünk Killer, egy 18-20 év körüli srác, aki egy presszóban dolgozik, mint kidobófiú és pincér. Unokahúgával él együtt, mióta az ő, és Anita szülei autóbalesetet szenvedtek. Egy este a Humanitás nevű ifjúságvédelmi szervezet (tulajdonképpen fiatal pre-rendőrök) akarja tagjai közé választani, de Killer nemet mond, "minek kockáztassam az életem ismeretlenekért?" felkiáltással.

Közben azonban új kábítószer kerül a piacra, egy "új anyag". Azt azonban a dílerekkel elfelejtik közölni, hogy azért ilyen olcsó, mert erősen szennyezett. Ennek betetőzéseként ráadásul az egyik díler ellopja az anyagot, hogy saját hasznára értékesítse. Ez a díler Toma, akiről Killerék úgy tudták, hogy Hollandiában dolgozik. Ehelyett azonban tagja lett a "magyar kábítószer-kereskedők szakszervezetének", és lelkiismeretesen végezte munkáját... eddig.

Szerencsétlenségére Anitának is elad egy adagot, mivel tudja, hogy Anita régebben, az autóbaleset után néha hozzányúlt. Anita azonban óvatos, és csak kisebb adagot vesz be, így nem hal meg, de kómába esik.

Killer rádöbben, hogy ha megvárjuk, hogy érdekeltek legyünk a rossz elleni küzdelemben, gyakran túl késő, ezért megváltoztatja a véleményét, és belép a Humanitásba. (És persze a csoportban lévő igen csinos hölgy miatt.)

Ezek után elkezdődhet a hajsza először Toma után, majd, amikor ő megvan, elvezeti a csoportot a nagyfőnökig.

A film végén természetesen a jók elnyerik méltó jutalmukat, a rossz megbűnhődik, és a nézős kellemesen eltöltött másfél óra után állhat föl székéből. Akció, humor és egy kis románc is akad. Barátság, segítőkészség, bajtársiasság, féltékenység, mind-mind jól ismert érzelmeink. Most hát nagyító alá vehetjük őket, és szemükbe kacaghatunk.

Címkék

nevezz , nevezes


43-43  /  65

nka emblema 2012