Print

Judit Felvidéki

 

director, screenwriter, news-editor, riporter

Filmography

director
 
2003 Életke I-II.
2002 Vadkörték - A tihanyi kincsvadászat
1999 Gábor Miklós most lenne 80 éves
A megtalált szerep
1998 Szörnyű idők
1997 Örökös tagság
Irány Kalifornia!
1996 Színházi láz
1994 Változó felhőzet
Amíg még élek
Pá Drágám
1993 Rizikó
1992 Sajtszínház
1990 Prérifarkas
1989 Fagylalt, tölcsér nélkül
A Franka cirkusz
1988 Mesterkurzus
1987 Földnélküli János
1986 Az éjszaka vége
1985 Akár tetszik, akár nem
Lakótelepi mítoszok
1984 Torquato Tasso
Fabuland
1982 Lomtalanítás
1981 Rettenetes szülők
Foltyn zeneszerző élete és munkássága
1980 Saroküzlet
1979 Szent színpad
Védtelen utazók
1978 Gyümölcsoltó Boldogasszony
Negyedik forduló
Két jegygyűrű
1975 Koplalóművész
Magyar elsők
screenwriter
 
1997 Irány Kalifornia!
1985 Akár tetszik, akár nem
1975 Koplalóművész
news-editor
 
2003 Életke I-II.
riporter
 
2003 Életke I-II.

 

Reference

  Életke

 

Credited with

Júlia Kende - editor  
Dénes Ujlaki - actor  
Olivér Hollós - director of photography  
Zsuzsa Kellér - screenwriter  
András Szalai - director of photography  
Éva Vass - actor  
Géza Balkay - actor  
Győző Mihályi - actor  
Ildikó Kishonti - actor  
Imre Józsa - actor  
Juli Básti - actor  
Kornél Gelley - actor  
Mari Kiss - actor  
Miklós Gábor - actor  
Szabó Gábor Mády - actor  
Tamás Jordán - actor  
Zoltán Kovács - director of photography  
Zsolt Haraszti - director of photography  
Ádám Rajhona - actor  
Ákos Kertész - screenwriter  
András Bálint - actor  
András Dér - director  
András Khin - director of photography  
András Kozák - actor  
András Szobrász - director of photography  
András Zsolnay - actor  
Anikó Gárdos - screenwriter  
Anna Valachi - screenwriter  
Annamária Radnai - screenwriter  
Árpád Besenczi - actor  
Balázs Galkó - actor  
Balázs Márton - director of photography  
Béla Jáki - actor  
Bence Miklauzic - director  
Bernáth László Czető - screenwriter  
Csaba Vasvári - actor  
Erika Balogh - actor  
Erika Bodnár - actor  
Erika Horineczky - actor  
Erika Szántó - director  
Ervin Lázár - screenwriter  
Erzsi Pártos - actor  
Erzsi Pásztor - actor  
Eszter Vörös - actor  
Éva Igó - actor  
Éva Kerekes - actor  
Éva Olsavszky - actor  
Éva Schulze - dramaturg  
Éva Szoboszlay - actor  
Gabi Borbás - actor  
Gabi Marsek - actor  
Gábor Koncz - actor  
Gábor Medvigy - director of photography  
Gáspár Galgóczy - actor  
György Fülöp - producer  
György Rózsa - presenter  
Gyula Kutasi - screenwriter  
Ibolya Csonka - actor  
Ida Turay - actor  
Ilona Szekeres - actor  
István Bodnár - director  
István Dala - director of photography  
István Mikó - actor  
István Sugár - actor  
János Hankó - screenwriter  
János Katona - actor  
János Vecsernyés - director  
József Kautczky - actor  
József Kerekes - actor  
Juci Komlós - actor  
Judit Góczán - screenwriter  
Júlia Sára - director  
Kafka Franz - writer  
Karola Csűrös - actor  
Kati Andresz - actor  
Kati Berek - actor  
Kati Rák - actor  
Kati Sir - actor  
Krisztina Deák - director  
Lajos Balázsovits - actor  
Lajos Mezei - actor  
Lajos Őze - actor  
László Berger - director  
László Csákányi - actor  
László Halász - actor  
László Horesnyi - actor  
László Huszár - actor  
László Seregi - director of photography  
László Sinkó - actor  
László Zentai - director of photography  
Marcell Iványi - director  
Mari Csomós - actor  
Mária Lénárt - costume designer  
Márton Miklauzic - director of photography  
Mihály Ráday - director of photography  
Miklós Benedek - actor  
Orsolya Jászi - actor  
Péter Barbinek - actor  
Péter Gábor - director  
Péter Gárdos - director  
Péter Göncöl - actor  
Péter Kubinszky - director  
Péter Scherer - actor  
Péter Zimre - writer  
Réka Divinyi - screenwriter  
Róbert Alföldi - actor  
Roland Czető - actor  
Sándor Csukás - director of photography  
Sándor Horváth - actor  
Sándor Silló - screenwriter  
Sándor Sörös - actor  
Seregi László ifj. - director of photography  
Szalai Z. László - director of photography  
Szilvia Mohácsi - screenwriter  
Tamás Puskás - actor  
Tamás Réczei - director  
Tamás Stukovszky - actor  
Tibor Nemes - director of photography  
Vera Takács - screenwriter  
Vera Venczel - actor  
Vilmos Kun - actor  
Zénó Kárász - actor  
Zoltán Gera - actor  
Zoltán Huszárik - actor  
Zoltán Mucsi - actor  
Zorán Sztevanovity - music  
Zsanett Czető - actor  
Zsolt Balogh - director  
Zsolt Fazekas - director  
Zsuzsa Bíró - screenwriter  
Zsuzsa Keller - screenwriter  
Zsuzsa Mányai - actor  

Genres

drama children educational adventure crime portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |